slika1

PVC okna

raznolika v oblikah in barvah

Naša plastična okna je mogoče dobiti v široki ponudbi dekorjev in barv. Vaše želje skoraj niso omejene.


Brezplačen nasvet?

Za več informacij nas pokličite ali pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
031 304 374
Zanima me:

PVC okna

Cena energije v zadnjih letih narašča. Zato se mnogi od nas odločamo za gradnjo nizkoenergijskih hiš. Okna, izdelana iz šestkomornih profilov 88+ so več, kot le element v fasadi, s katerim boste vnesli svetlobo v vaš dom. Poleg svetlobe in razgleda na vašo okolico bodo odigrala pomembno vlogo pri tem, da ne boste slišali neprijetnih zvokov od zunaj in da boste znatno privarčevali pri energiji.

Okna iz nove generacije profilov in v kombinaciji s troslojnim steklom so robustna in imajo zelo dolgo žaivljenjsko dobo. Investicija v takšna okna se izplača iz treh razlogov: Okna in vrata so več kot le predmet, ki služi svojemu namenu. Dajejo namreč pečat arhitekturi, zato lahko vrednost vaše hiše povečajo, pa tudi zmanjšajo. Okna in vrata morajo zadostiti mnogim potrebam: omogočati morajo vsakršno konstrukcijo, ki jo je mogoče lahko vzdrževati, biti morajo tehnično dovršena, zagotavljati morajo dobro zvočno in toplotno izolacijo, sčasoma ne smejo propadati, biti morajo cenovno ugodna in seveda okolju prijazna.

KBE okna so zato prava izbira za Vas. Nudijo odlično toplotno izolacijo s faktorjem toplotne prevodnosti od 0,7 do 1,1 W/m2K (odvisno od debeline profila in zasteklitve) in zvočno izolacijo (32dB), vas varujejo pred vlomi, ni prepiha in odpade barvanje.

Naša plastična okna je mogoče dobiti v široki ponudbi dekorjev in barv. Vaše želje skoraj niso omejene.

Okenski okvirji in krila so ojačani z jeklenimi profili ter opremljeni z varnostnim okovjem, ki omogoča maksimalno protivlomno zaščito.

Plastična okna iz KBE profilov so trajna, vremensko obstojna ter enostavna za vzdrževanje in nego.