PremiLine_patiodoor_KBE

PVC vrata

vrata so vizitka vaše hiše

Vašim gostom posredujejo prvi vtis o vašem domu. Pri vratih vas vsak dan sprejme toplina vašega doma, skoznje vstopate v svoje kraljestvo.


Brezplačen nasvet?

Za več informacij nas pokličite ali pošljite sporočilo. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.
031 304 374
Zanima me:

PVC vrata

Vrata so vizitka vaše hiše. Vašim gostom posredujejo prvi vtis o vašem domu. Pri vratih vas vsak dan sprejme toplina vašega doma, skoznje vstopate v svoje kraljestvo.

To so tehtni razlogi, da temu delu svoje hiše posvetite vso pozornost. Pri nas sta varnost in stabilnost na prvem mestu. Z našimi vhodnimi vrati boste svojemu domu podarili lep izgled, zagotovili pa si boste tudi varnost ter dobro toplotno in zvočno izolacijo. Vsa vrata izdelujemo v enokrilni ali dvokrilni izvedbi, lahko pa se odločite tudi za kombinacijo vrat in fiksnega stranskega dela.

Pestra izbira modelov in barvnih odtenkov vam bo omogočila, da boste lahko vhodna vrata ustrezno kombinirali z okni in zunanjostjo svoje hiše. Zelo pomembno vlogo imajo kombinacije polnila in stekla, te prilagajamo vašemu okusu in izbiri. Poleg tega vam je na voljo vrsta dodatkov (kljuke, trkala, poštni predali ...), ki bodo zadostili vašim estetskim in tehničnim zahtevam.